Znate, postali smo ekipa koja zaslužuje poštovanje o kojem govorim, a ne to da kao viceprvak svijeta igramo u 13 sati. Zaslužili smo to rezultatima. Kako god da ovo završi, to je činjenica', kazao je Dalić. SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT Jeste li odredili sljedeći cilj na SP-u? 'Apetiti nam nisu porasli. Moramo biti smireni i skromni te tražiti ono što je najvažnije za nas. To je prva sljedeća utakmica.
Imamo kontinuitet, stalno smo u vrhu. Uz Njemačku i Francusku smo jedini s medaljama u posljednjih 20-ak godina. Mala smo država, moramo zbog toga biti sretni i ponosni. Nije to moj uspjeh, ali godi i veseli, to je uspjeh svih nas. Nadam se da to nije kraj i da će Hrvatska raditi bolje i veće stvari.
Dobra stvar za japanskog izbornika jest to da poznaje europski nogomet. Japan će biti dostojan suparnik Hrvatskoj. Nisam iznenađen time da je Japan u osmini finala. Nisam iznenađen, Japan je to zaslužio, bili su već nekoliko puta u osmini finala. Prošli put ste izgubili od Belgije, a trebali ste pobijediti. Vaša kvaliteta i vaš uspjeh me ne iznenađuju. ' Kao što je poznato, Dalić je dio svoje karijere proveo u azijskom nogometu. Na pitanje hoće li mu to koristiti u utakmici protiv Japana rekao je: 'To je bio klupski nogomet, a to je nešto drugo.
Svaka reprezentacija ima po pobjedu, uz jedan neodlučeni ishod. Raspored utakmice Hrvatska - JapanFoto: HTV / HRTUtakmicu na Al Janoub stadionu sudit će Marokanac s američkom putovnicom Ismail Elfath. Na ovom SP-u vodio je susret Brazila i Kameruna, te Gane i Portugala (2:3) nakon kojega je afrička momčad imala velikih prigovora na suđenje i dosuđeni kazneni udarac nad Cristianom Ronaldom. Hrvatski navijači u DohiFoto: Goran Stanzl / PIXSELLU 20 sati na rasporedu je i ogled između Brazila i Južne Koreje koji također možete pratiti na Drugom programu HTV-a kao i preko platforme HRTi.
Ne smijemo misliti da smo učinili velike stvari. Napravili smo ono za što smo se spremali i idemo dalje. Kad smo 2018. u Rusiji bili prvi u grupi s devet bodova, išli smo na Dansku. Rekao sam tada da bismo bili gubitnici da smo izgubili tu utakmicu. Nitko se ne bi sjećao grupe. Tako je i sada. Nećemo ići s velikim najavama. Pokušat ćemo pobijediti u sljedećoj utakmici i napraviti sljedeći korak. Važno je da smo čvrsto na zemlji. ' Bilo je jako puno japanskih novinara na konferenciji pa je još malo govorio o toj reprezentaciji: 'Znamo da Japan ima puno igrača u Europi, mislim njih osmoricu u Bundesligi, imaju igrača i u Celticu, dobre igrače iz prvenstva...
Nije mi to bilo sjajno iskustvo, izgubio sam finale Lige prvaka od kluba iz Južne Koreje i znam o kakvom borbenom duhu pričamo. Ipak, ovo je reprezentacija, viši nivo. Sve što ću trebati koristit ću za pripremu utakmice s Japanom. ' Kratko je izbornik Dalić komentirao fotografiju Joška Gvardiola u zagrljaju majke Sanje. Emocije su bile na vrhuncu: 'Vidio sam fotografiju Joška i mame, bilo mi je toplo oko srca. Taj njegov odlazak mami je slika hrvatske reprezentacije, ponosan sam na to, čestitam njegovoj mami što je odgojila takvog momka.
Dalić rekao istinu o igri protiv Belgije. Dotakao se i Japana te ga nahvalio, a rekao je i što ga ljuti: Ekipa smo koja zaslužuje poštovanje, a ne da... Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX Hrvatski izbornik Zlatko Dalić obratio se medijima u Dohi dan nakon plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva u kojem će Hrvatska igrati protiv Japana Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva i u ponedjeljak će Vatreni od 16 sati igrati protiv Japana.
【Hrvatska】 Hrvatska Maroko uživo prijenos Online 27
UŽIVO:- Ekvador - Senegal Uživo prijenos 29 studenog 2022
Japan protiv Hrvatska Live Prijenos i H2H Statistika | ProTipster
Samo želimo izbjeći ozljede. Nemamo mogućnost da odmorimo cijelu ekipu, ali to nije ni potrebno. ' Nekoliko riječi kazao je i o Japanu: 'Ako netko završi prvi u grupi ispred Španjolske i Njemačke, onda je on dobar i kvalitetan. Japan je pokazao da ne odustaje, vraćao se nakon što je gubio i to je njegova velika kvaliteta. Moramo biti disciplinirani i strpljivi i ne smijemo raditi greške na početku utakmice. Japan to kažnjava kontranapadima. Moramo imati dobru povratnu trku. ' Statistički ste jedan od najboljih izbornika na svjetskim prvenstvima. Kako to komentirate? 'To ću pogledati s aspekta hrvatskog nogometa i reprezentacije.
(((STREAM@))) Kostarika Njemačka gledati prijenos 1
[[*prijenos uživo*]] hrvatska – japan prijenos uživo live stream 05/12/2022 - all Sports news and tv streaminghrvatska – japan uživo live stream. Hrvatska – Japan Prijenos uživo – Kvote kladionica – JohnnyBet. Uz naše savjete iz članka Hrvatska – Japan Prijenos uživo – Kvote kladionica klađenje na ovu utakmicu Hrvatska – Japan Live stream; 5 uto 6 pro. Maroko – Španjolska Prijenos. ned 18 pro Finale Svjetskog prvenstva.
Evo gdje možete pratiti utakmicu Hrvatska - Japan! Hrvatska nogometna reprezentacija Foto: Igor Kralj / PixsellPrijenos utakmice osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između reprezantacije Hrvatske i Japana, u ponedjeljak od 16 sati možete pratiti na Drugom programu HTV-a, Drugom programu HR-a, preko multimedijske platforme HRTi kao i na našem portalu. Nogometne reprezentacije Hrvatske i Japana do sada su tri puta odmjerile snage međusobno i omjer je izjednačen.
Hrvatska Japan Prijenos uživo - Zagreb - ZGportal